Descriere

Soiul Albion ste un soi remontant , sugerat pentru toate tipurile de culturi: tunel, solar, camp liber, gradina, etc. Pastrare buna dupa recoltare, rezistenta mare la transport, fructe conice, uniforme, perfecte . Albion este aromat; fructul este timpuriu; cu o rezistenta ridicata la temperaturi scazute si boli.
Avand in vedere marimea mare a fructelor este usor de recoltat. Media de productie pe planta este mult peste 1,0 kg. in conditii optime de cultivare. Un soi adevarat pentru culturile comerciale de capsuni. Se recolteaza din mai pana in noiembrie cand scad foarte mult temperaturile.
Stolonii de Albion sunt pentru primavara 2016 cu plantare martie-mai
Soiul Alba ,Darselect si Elianny sunt soiuri anuale cu rezistenta la boli si sunt aclimatizate pentru clima rece din Romania .Au productivitate mare in conditii optime de cultura pot ajunge la peste 30 tone/ha.
Pentru cei interesati ,pot vizita plantatia din imagini. Livraram oriunde in tara in maxim 24 h prin courier sau direct din plantatie. Stolonii sunt de foarte buna calitate, productivi din primul an de plantare .
Tel. 0745253397

Contact

Ionel
0745253397
TECUCI
Email: negidsrl@yahoo.com
Vanzare soloni capsuniVanzare soloni capsuni