Descriere

Producator vand coroana de rubarba foarte mare si intreaga formata din mai multe radacini sau rizomi (dintr-o radacina tip coroana se pot obtine mai multe plante) pentru infiintarea unei culturi de rubarba (revent , rebarbara , rabarbar , rabarbara , rhubarb).
Perioada plantare: noiembrie 2016-martie 2017 imediat cum vremea permite, recoltare mai 2017-septembrie 2017 ( de 2 ori pe an).

ATENTIE!! COROANA CU RADACINI (RIZOMI) NU ESTE DIVIZATA (IMPARTITA PRIN TAIERE SAU RUPERE) !!!! RUBARBA CARE SE VINDE LA GHIVECI ARE O RADACINA FOARTE MICA COMPARATIV CU ACEASTA.
Plantele comercializate sunt cele mai mari de pe piata, rata de prindere 99%.

CERETI POZE FOTO ALE RADACINILOR DE RUBARBA CAND DORITI SA ACHIZITIONATI CA SA NU FITI INSELATI !

Coroana se vinde intreaga, putandu-se obtine in anul urmator plantarii mai multe plante de rubarba.Deasemenea datorita marimii si puterii coroanei se pot culege tije de rubarba pentru consum inca din primul an de plantare.Distanta de plantare este de 80 cm intre plante pe rand si 80 cm intre randuri, rezultand pentru 100 mp un necesar de 156 plante.
Pret per coroana de radacini = 5 lei, predare personala din comuna Tamaseu -Bihor si imprejurimi, in tara plantele se livreaza prin Fan Curier.Comanda minima 1 buc.Planta are minim 1 an, se poate recolta imediat din primavara anului 2017.

De la aceasta planta se poate folosi totul:
-radacina in industria cosmetica si farmaceutica
-tijele se pot prepara in diverse feluri, inclusiv bauturi
-frunzele care sunt toxice se folosesc ca si insecticid natural sub forma de infuzie: 150 gr frunze rubarba proaspata, tocate in 3l apa clocotita, timp de jumatate de ora. Se strecoara, se asteapta sa se raceasca si apoi se pulverizeaza direct pe planta.

Rubarba, beneficii:
- Reduce COLESTEROLUL RAU, scade TENSIUNEA ARTERIALa si protejeaza FICATUL
-Protejeaza ficatul

Contact

dan
0754647689
Pret Producator Coroana - radacini rubarba, revent, rebarbara, rabarbaPret Producator Coroana - radacini rubarba, revent, rebarbara, rabarba