Descriere

Comanda minima 2 000.
Preţul este în funcţie de cantitatea pe care aveţi nevoie.
Va rog sa ma contactati pentru un pret.
Lavanda mea este un fel Sevtopolis i Hemus, foarte bun pentru un ulei.
Acesta este în creștere foarte bine în Europa de Est.
Acesta a fost plantată în Grecia, Bulgaria și România și rezultat o foarte bun!Cel mai bun timp pentru plantare este în toamna între 15 octombrie și 15 noiembrie.
Sortare Sevthopolis - soi Mid-timpuriu, cu un conținut ridicat de ulei esențial 2,7% și extracția organică a uleiului o medie de 150 kg / ha. Flori Randamentul mediu este de 6250 kg / ha.
Am vândut toate fabricile noastre de lavandă în toamna anului trecut 2015 și avem chiar mai multe comenzi pe care nu am putut îndeplini.
Prin urmare, în acest an am început deja pentru a face contracte de toamnă 2016, astfel încât să putem calcula cât de multe plante ne-ar trebui să-și îndeplinească toate comenzile, și, de asemenea, sunteți sigur că plantele tale sunt rezervate.
Ferma este de 180 km de Guirgiu, oraș Shipka, regiunea Stara Zagora, Bulgaria.Sunteți bineveniți să ne vizitați în orice moment.
Am început să producă plante în 2007 și pot spune butasi noastre de lavanda au foarte bun systems. garanție de 100% din varietatea Sevtopolis. Tradiția de a produce plante de lavandă, pe care le puteți avea încredere.
We rădăcină au toate documentele de care aveți nevoie pentru export!
Vom fi fericiți dacă pot ajuta cu orice informație.
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin e-mail sau prin telefon!

Contact

Аgricultor
00359878909556
Guirgiu
Email: lavenderplants2007@gmail.com
Vand butasi lavanda Sevtopolis