Descriere

GARD VIU din gladita. Vand seminte(samanta )de gladita (un fel de salcam cu spinii mari )pentru persoanele care vor sa imprejmuiasca suprafete mari de teren. Gardul din gladita este ieftin, nu vi- l fura nimeni(pentru fier vechi , nu va taie plasele din sarma, nu intra oile, caprele , iepurii ,porcii mistreti, oamenii sa va strice recolta sau pomii fructiferi, este bun ca perdea de protectie impotriva vantului, imprejmuiri in jurul iazurilor, etc)Asteptarea e mai grea , pana creste 1- 2 ani, dupa care. . . . nici picior de vietate nu va calca proprietatea. 50 lei/ kg (in jur la 4600 buc de seminte , aproximativ 200 metri liniari) .
Persoanele care au drum prin Iasi sunt invitate sa vada gardul din gladita pe viu. Va pot oferi poze mai multe cu acest gard cu spini in diferite faze de vegetatie. Nu ezitati sa ma sunati.
Daca nu aveti timp sa va ocupati de infiintarea gardului, dar doriti sa aveti un gard eficient, ecologic, protector. . . eu si echipa mea o putem face in locul dv.Cu doar 4.5 lei metru liniar(puieti+manopera). Doar sa ne contactati.

Contact

Producator particular
0748117363
Iasi
Vand gladita - gard viuVand gladita - gard viu